donderdag, mei 31, 2007

TC Byblos: 't is gedaan


Beste Byblosser,


Nu de voorzitter in het buitenland vertoeft, wordt er van de situatie gebruik gemaakt om een einde te maken aan deze blog.

Ook redactionele meningsverschillen nopen tot dit besluit.

De bedoeling was om via deze blog een klankbord te geven aan de leden. Gezien de geringe reacties lijkt het niet meer opportuun om ermee verder te gaan.

Maar er bestaat nog één achterpoortje, nog één waterkansje om Siegert, Tom, Pieter en Borubudur tot andere gedachten te brengen. Dit is door MASSAAL te reageren op dit bericht én een originele mail te sturen naar Siegert Dierickx (siegdier@mac.com). Sieg zou het ten zeerste waarderen moest hij minstens een 500-tal mails ontvangen.


Hopelijk heeft iedereen toch genoten van deze blog en misschien tot weerziens ... (volledig afhankelijk van de reacties)


Met vriendelijke groeten,

Borubudur

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Waarom zou de blog moeten stoppen?

Omdat er geen reacties komen op hetgeen wat normaal enkel informatief verschijnt? Het is interessant om te lezen en zo blijven we op de hoogte van alles.

Ik denk dat vele mensen niet weten dat ze verondersteld zijn hierop te reageren.

Neem het hen niet kwalijk, en zet jullie goede werk voort!

Mvg.

Anoniem zei

Hallo, hier de voorzitter vanuit Spanje!
Keep up the good work!

Anoniem zei

Het doel van de blog is toch de leden de leden te informeren over de activiteiten op "den Byblos" en dat gebeurt via deze weg op een toffe manier.

Hopelijk zijn 50 mails voldoende om er mee door te gaan!

MVG, Patrick

Anoniem zei

komaan jong, voortdoen met de blog. nog 499 reacties en we doen voort.

Hans

Karo zei

oei, oei
Ook vlug een reactieke geven als het zo zit. Ook wij kijken op de blog vooral voor de info en de foto's en de nieuwtjes! Er komen waarschijnlijk niet veel reacties omdat de blog er zo goed uitziet en heel volledig is. Op die manier lok je eigenslijk geen reacties op he. Maar ik voel het al... het is een beetje vissen naar een complimentje... hier gaan we: jullie zijn goe bezig! Doorgaan zo!
Groetjes
Karolien Meuleman